Over Ilse

Dromen komen soms uit! 

Als jong meisje wist ik het al zeker; later als ik groot ben ga ik kleding ontwerpen en zelf maken! Ik kreeg mijn eerste naaimachientje en was alle dagen bezig met het fabriceren van de mooiste creaties voor mijn barbiepoppen.

Het machientje werd uiteindelijk te klein en zodoende mocht ik werken met het meer professionele gereedschap van mijn moeder. Toen ik m’n eerste eigen geld verdiende, was een nieuwe naaimachine dan ook het enige waar ik aan kon denken. 

We zijn inmiddels 26 jaren verder en al die tijd heb ik met veel plezier hobbymatig gewerkt aan heel veel creaties. Toen mijn ouders vorig jaar kort na elkaar overleden, té vroeg en té jong, besloot ik het roer om te gooien. Mijn rotsen in de branding hebben me altijd geleerd, om het best uit het leven te halen en dát ga ik dan ook doen. 

Dromen komen soms uit en Kylamo is daarvan de meest belangrijke. Onwijs trots ben ik op mijn werk en dat wil ik graag met zoveel mogelijk mensen delen. Hoe fantastisch is het, om de ouders, baby’s en jonge kinderen te zien genieten van hetgeen ik heb gemaakt! 

Fijn dat je komt rondkijken in mijn online-winkel. En heb je vragen,  je bericht is altijd welkom! 

Hartelijke groet, 
Ilse Kleinherenbrink

© 2020 - 2021 Kylamo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel